OfHaber.com
21 Mayıs 2012 Pazartesi
Trabzon'dan Kısa Kısa (26 Mart 2012)
Merkez İlçe de iptal!
Trabzon'dan Kısa Kısa
Trabzon'da hava nasıl olacak ( 29 Aralık 2011 )
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
05 Ağustos 2011 Cuma 17:53

Petrol Düştü, Altın Fırladı!

Cumhuriyet altını bu sabah itibariyle 625 lirayı geçerek rekorunu yeniledi.

Dünya ekonomisindeki büyümeye yönelik kaygılarla gerileyen hisse senetleri piyasasına karşılık, petrolde sert düzeltme yaşanıyor. Yıl içerisinde 114 dolara kadar çıkan petrol yüzde 5'in üzerinde değer kaybederek 85 dolar seviyelerine kadar geriledi. Zirveye göre kayıp ise yüzde 25'e ulaştı.

Londra Brent tipi ham petrolün varil fiyatı da dün 5,98 dolar (yüzde 5,3) azalarak 107,25 dolardan kapandı.

Londra Brent tipi ham petrolün varil fiyatı Eylül ayı teslimi ise bugün düne göre 25 sent artarak 107.50 dolardan işlem görüyor.

ALTIN KARARSIZ KALDI!
Dün altında da düzeltmeler yaşandı. Elektronik işlemlerdeki fiyat hareketleri de baş döndürdü. Zikzaklar içinde kararsız bir seyir izleyen altın 5 dolarlık bir kayıp yaşayarak 1.660 doların altına geldi. Fakat aynı seansta 1.685 dolar/ons görülerek rekor da kırıldı. Bugünkü işlemlerde altın 1.665 dolar/ons'tan işlem görüyor.

Kapalıçarşı'da bugün ise yeni rekor haberleri geldi. Cumhuriyet altını bu sabah itibariyle 625 lirayı geçerek rekorunu yeniledi.

Kaynak:
Bu haber toplam 180 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
....