1. HABERLER

  2. OF

  3. Kabahasanoğlu "Bir zamanlar Trabzon’da" film ekibini kahvaltıda buluşturdu
Kabahasanoğlu "Bir zamanlar Trabzon’da" film ekibini kahvaltıda buluşturdu

Kabahasanoğlu "Bir zamanlar Trabzon’da" film ekibini kahvaltıda buluşturdu

Of´ta çekilen "Bir Zamanlar Trabzon´da" film ekibi kahvaltıda buluşarak stres attı.

A+A-

Of ilçesi “Bir Zamanlar Trabzon’da” filmine ev sahipliği yapıyor. Yönetmenliğini Oflu Kubilay Erkan Yazıcı’nın yaptığı gerçek hayat hikâyesinden uyarlanarak yazılan senaryonun çekimleri Soğukpınar Sahilde kurulan film platformunda çekimler hummalı bir şekilde devam ediyor. Film ekibi Of  İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun verdiği kahvaltıyla çekimlerde kısa bir soluklandı.

 

Öğretmen olan ve ilk sinema filmini çeken “Bir zamanlar Trabzon’da” filmi yönetmeni Kubilay Erkan Yazıcı filmle ilgili de bilgi vererek, “ Çektiğimiz sinema filmimiz 1924 yılında Of’ta geçen bir hayat hikâyesinden esinlenerek sinemaya uyarlanmış. 30 kişilik bir oyuncu grubuyla çekimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Kültürel geçmişi olan bir film olması nedeniyle Kültür Bakanlığının da desteklediği bir projedir. Biz isterdik ki Of’u, Trabzon’u tanıtıcı bir film olduğu için yerel yöneticilerin desteğini görelim. Üzülerek söylemek gerekir ki bu anlamda kimseden destek göremedik. Sağ olsun Of İlçe Milli Eğitim Müdürümüz filmimizden haberi oldu setimize geldi. Bizlere bu şehirli olarak yalnızlığımızı paylaştı. Nazik kahvaltı daveti için de şahsım ekibim adına teşekkür ediyorum. Çekimlerimizi bir hafta on gün içinde bitirmeyi planlıyoruz. Uluslararası film festivallerinde “Bir zamanlar Trabzon’da filmimizin gösterimini yapmayı düşünüyoruz. Ciddi emek ve fedakârlıklarla çektiğimiz filmimiz seyirciler tarafından olumlu tepkiler alacağına inanıyorum.” Sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

 

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu kahvaltıda yaptığı konuşmada, “Sinema topluma doğru mesajlar vermesi açısından önemli bir araçtır. Bu şuurla yapılacak her çalışma topluma önemli katkılar sağlayacaktır. Çekmekte olduğunuz film yöresel, gerçek hayattan alınmış bir film olması nedeniyle umarım yöremizin tanıtılmasına önemli katkıda bulunur. Kültür Bakanlığımız tarafından da desteklenmesi projenin önemli olduğunu gösteriyor. Biz de yoğun tempoda çalıştıklarını gördüğümüz yönetmenimiz ve ekibiyle kahvaltı yapıp biraz olsun soluklanmalarını istedik. İnşallah her şey gönüllerince olur. Filmden beklentilerinin karşılığını alırlar. Bu projede ve bundan sonraki projelerinde kendilerine başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini belirtti.

 

HMB Ulusoy Lisesindeki kahvaltıya Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Okul Müdürü Hakan Berber, Yönetmen Kubilay Erkan Yazıcı ve film ekibi katıldı. Kahvaltı sonrası okulun önünde çekilen toplu fotoğraf çekimiyle program sona erdi. 

16094624_img_0895.jpg16094945_img_1084.jpg16094645_img_0904.jpg

Bu haber toplam 1672 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.