1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Trabzon'da Katlı Otopark Projesi
Trabzon'da Katlı Otopark Projesi

Trabzon'da Katlı Otopark Projesi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, katlı otopark yapımı için ilgili firma ile sözleşme imzaladıklarını,...

A+A-

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, katlı otopark yapımı için ilgili firma ile sözleşme imzaladıklarını, çalışmaların kısa sürede başlayacağını bildirdi.

Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, şehir merkezinde otopark ihtiyacına cevap verilebilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, bu kapsamda Yavuz Selim Bulvarı'nda kamulaştırma çalışmaları 25 milyon liraya mal olan alanda, katlı otopark yapılacağını vurguladı.

Trabzon'a verdikleri bir sözü daha yerine getirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını aktaran Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

"Bu alanı belediyemiz bütçesinden 25 milyon lira ödeyerek kamulaştırdık. Şimdi inşallah inşaat çalışmalarına başlıyoruz. İnşaat çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak, tam otomatik katlı otoparkı şehrimize kazandıracağız. Katlı otopark yapımı için ilgili firma ile sözleşme imzaladık. Çalışmalara kısa sürede başlayacağız. Trabzonumuza hayırlı olsun. Trabzon'u bir dünya kenti haline getirmek için her alanda ciddi çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bu amaçla mesai mefhumu gözetmeden işbaşındayız. Trabzon'a hizmet bizler için en büyük mutluluktur."




 

Bu haber toplam 2087 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.