1. HABERLER

  2. KÜLTÜR - SANAT

  3. Organize İşler 2: Sazan Sarmalı 1 Şubat’ta Vizyona Girecek
Organize İşler 2: Sazan Sarmalı 1 Şubat’ta Vizyona Girecek

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı 1 Şubat’ta Vizyona Girecek

OfHaber | Kültür Sanat

A+A-

Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı, başrolünün yanı sıra yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu, "Organize İşler 2: Sazan Sarmalı" 1 Şubat'ta sinemaseverlerle buluşacak.

İlki 2005 yılında vizyona giren "Organize İşler" filminin devamı "Organize İşler 2: Sazan Sarmalı1 Şubat'ta seyirciyle buluşacak.

Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı, başrolünün yanı sıra yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu filmin çekimleri haziran ayında başladı.

Film, İstanbul'un Kadıköy-Moda, İstiklal Caddesi, Galata Köprüsü, Eminönü, Mısır Çarşısı, Kapalıçarşı ve Karaköy semtlerinde çekilerek 8 haftada tamamlandı.

Helikopterle de gerçekleştirilen çekimler boyunca sahadaki yapım ekibinde yaklaşık 400 kişi, filmin aksiyon sahneleri için ise Kore'den gelen 40 kişilik özel bir ekip çalıştı.

Erdoğan'ın yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda, Kıvanç TatlıtuğEzgi MolaBensu SoralRıza KocaoğluOkan ÇabalarGüven KıraçAhmet Mümtaz TaylanErsin KorkutErdem BaşMahir İpekEkin TürkmenAtakan Çelikve Safa Sarı yer aldı.

Komedi ve aksiyon türündeki, Asım Noyan ve çetesinin maceralarını konu edinen film, 1 Şubat'ta tüm sinemalarda vizyona girecek.

Bu haber toplam 660 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.