1. HABERLER

  2. OFSPOR

  3. TEŞEKKÜRLER HASAN KARTAL...
TEŞEKKÜRLER HASAN KARTAL...

TEŞEKKÜRLER HASAN KARTAL...

Of Haber - Of'un En Güncel Haber Portalı

A+A-

Ligin son mücadelesi için Manisa'ya seyahat eden ilçe futbol takımız Ofspor, deplasmanda el ettiği 2-1'lik galibiyetle sezonu kapadı.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Manisa'ya yolcuğu kabusa dönen takımımızın imdadına komşumuz Rizespor'un başkanı Hasan Kartal yetişti. Ofspor'umuzu Rizespor kafilesinin özel uçağına davet eden Kartal, Perşembe günü oynayacağımız play-off müsabakası öncesi takımımıza dinlenme fırsatı sağlamış oldu.

Konu ile alakalı olarak Ofspor kulüp başkanı Olcay Saral sosyal medya hesabından "Bugün 30 maçlık lig maratonunu galibiyetle tamamlayıp 53 puan yaparak yenilmezlik serisini 12 maça çıkardık.. Manisa’ya seyahat sis nedeniyle uçakların iptal olmasıyla epey geç ve  yorucu olmuş, dönüş uçağının ise gerek saati,gerek bağlantı uçuşunun çok geç olması 6 Mayısta başlayacak Play-Off maçları öncesi takım adına olumsuz bir durumdu.. İmdadımıza komşumuz Rizespor’un değerli başkanı Hasan Kartal ve yönetim kurulu yetişti ve bizleri yarın ki Rizespor kafilesinin özel uçağına davet ederek hem bugün otelde dinlenme fırsatı vermiş oldu, hem de yollarda perişan olmamıza izin vermedi. Bu vesilesiyle kendilerine tüm Oflular adına  teşekkür ediyor ve yarın ki Denizlispor maçında başarılar diliyorum." dedi.

Bu haber toplam 1914 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum