1. HABERLER

  2. BÖLGE

  3. Trabzon Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürü Öztürk
Trabzon Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürü Öztürk

Trabzon Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürü Öztürk

"Araştıran, tartışan, düşünen ve tarihini iyi bilen gençlerimizin sayısının artması, geleceğe daha güvenle bakmamızı sağlıyor"

A+A-

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Birdal Öztürk, araştıran, tartışan, düşünen ve tarihini iyi bilen gençlerin sayısının artmasının, geleceğe daha güvenle bakmalarını sağladığını bildirdi.

Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığınca ülke genelindeki gençlik merkezlerinde has odalar kurulduğunu ifade etti.

Osmanlı sarayında nitelikli insan yetiştirmek amacıyla kurulan enderun örgütünün en önemli bölümü olarak bilinen has odalardan esinlenerek kurulan bu odaların gençlerin uğrak yeri olduğunu vurgulayan Öztürk, şunları kaydetti:

"Araştıran, tartışan, düşünen ve tarihini iyi bilen gençlerimizin sayısının artması, geleceğe daha güvenle bakmamızı sağlıyor. Fırsat buldukça buraya gelen gençler seminerlere katılıyor, kitap okuyor, tarihi olayları değerlendiriyor ve tartışıyor. Boş zamanlarını spor veya bu tür etkinliklerle fikir jimnastiği yaparak geçiren gençlerimiz aynı zamanda çok sayıda sosyal sorumluluk projesine de katılıyor."

Bu haber toplam 1628 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.