1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Trabzonlu İş Adamlarının Pakistan Gezisi
Trabzonlu İş Adamlarının Pakistan Gezisi

Trabzonlu İş Adamlarının Pakistan Gezisi

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Bülbül, Pakistan'ın Karaçi kentine seyahat gerçekleştirdiklerini bildirdi.Bülbül,...

A+A-

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Bülbül, Pakistan'ın Karaçi kentine seyahat gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Bülbül, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzonlu iş adamları olarak 8-12 Kasım tarihlerinde gerçekleştirdikleri gezi ve inceleme programında, heyete AK Parti Trabzon Milletvekili ve Türkiye-Pakistan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Muhammet Balta'nın da eşlik ettiğini belirtti.

Pakistan Ticaret ve Tekstil Bakanı Muhammed Pervaiz Malik'in güzel bir ev sahipliği yaptığını vurgulayan Bülbül, "Pakistan'da Expo Fuarı öncesinde bir takım ziyaretlerde bulunduk. Federal İş Adamları Derneği'ni ziyaret ettik ve onları Trabzon'a davet ettik. Pakistan bizlere mükemmel bir ev sahipliği yaptı. Karaçi Başkonsolosu Mustafa Murat Onart ve Ticaret Ataşesi Murat Muştu da bizi hiç yalnız bırakmadı." ifadelerini kullandı.

Türkiye ve Pakistan arasındaki ticari ilişkilerin artırılması için bir kıvılcım beklendiğini aktaran Bülbül, bu kıvılcımın serbest ticaret anlaşması olabileceğini kaydetti.

Bu haber toplam 1169 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.