1. HABERLER

  2. TRABZONSPOR

  3. Trabzonspor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları
Trabzonspor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları

Trabzonspor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları

Trabzonspor, Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

A+A-

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmana Aytemiz Alanyaspor maçında rahatsızlanan Esteban Alvarado'nun katılmadığı, sağ üst baldırında çekme olan Juraj Kucka'nın ise salonda çalıştığı bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre aynı maçta sakatlanan ve sol ayak bileğinde şişme meydana gelen Okay Yokuşlu'nun da takımdan ayrı olarak çalışmalara başladığı ifade edildi.

İki grup halinde yapılan antrenmanda birinci grubun yenilenme, diğer grubun ise orta ve gol vuruşu çalışması gerçekleştirdiği kaydedildi.

image-1-(1)-001.pngimage-2.png

Bordo-mavililer, yarın 18.30'da yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Bu haber toplam 818 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.